Faithless-yhtyeen Suomen keikka peruttu – taas!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran saamien tietojen mukaan Faithless-yhtyeen esiintyminen Vantaan Onnelassa 12. maaliskuuta on peruttu. Myös yhtyeen edellinen Suomen keikka peruttiin viime vuonna sairaustapauksen vuoksi. Nyt perutun keikan oli määrä olla yhtyeen viimeinen Suomen esiintyminen.

Syynä keikan peruuntumiseen on tila, joka ei ole riittävä suurempien keikkojen järjestämiseen. Äskettäin Scooterin keikka muuttui kaaokseksi samassa paikassa.

Musiikissaan housea, trancea ja vahvoja pop-elementtejä yhdistelevä yhtye on aiemmin nähty Suomessa vuoden 2002 Provinssirockin pääesiintyjänä. Faithless tunnetaan parhaiten 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa julkaistuista megahiteistä Insomnia, God Is a DJ ja We Come 1.

Maxi Jazzin, Sister Blissin ja Rollon muodostaman Faithlessin kuudes albumi Dance ilmestyi toukokuussa. Uudella albumilla vierailee myös Rollon sisko Dido, joka toimi ennen menestyksekästä soolouraansa Faithlessin taustalaulana.