The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylönen ensimmäisellä soolokeikalla Emma Gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Rasmus -yhtyeen keulahahmona tunnetuksi tulleen Lauri Ylösen debyytti sooloartistina nähdään Emma Gaalassa 2011 huomenna lauantaina 26. maaliskuuta. Emma-yleisö voi todistaa Laurin ensimmäisen Heavy-nimisen soolosinglen maailman ensi-iltaa.

Single tulee digitaaliseen myyntiin tänään perjantaina 25. helmikuuta 2011. Laurin sooloalbumi New World julkaistaan 30. maaliskuuta. Levyn maailma poikkeaa musiikillisesti merkittävästi The Rasmuksen ulosannista.

– The Rasmuksella on oma suuri maailmansa, mikä tulee jatkumaan, mutta olen nauttinut täysin siemauksin tästä matalan profiilin työskentelystä. Kaikki on tehty kotikutoisesti; sen lisäksi, että olen säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut levyä, olen myös suunnitellut levyn kansia, käsikirjoittanut ja lavastanut musiikkivideota ja rakentanut keikkalavasteita – olen oikeastaan tehnyt kaikkea mahdollista, Lauri Ylönen kertoo.

– Levy myös julkaistaan oman levy-yhtiöni kautta. Nyt kun minulla on täysi kontrolli, voin toimia täysin ilman kontrollia, se on mahtavaa! Olen ikävöinyt tällaista elämää. Viimeiset kuukaudet ovat olleet mielettömän inspiroivia, Lauri lisää.