Voiko tämä olla totta? Maailman tarkin heittokäsi hämmentää – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen jalkapallo on Yhdysvalloissa todennäköisesti suosituin urheilulaji ainakin kotikatsomoiden väkimäärässä mitattuna. Esimerkiksi taannoinen Super Bowl veti ruutujen ääreen 111 miljoonaa katsojaa. Tästä syystä myös lajin tähtipelaajat ovat rapakon takana suuria julkkiksia.

Nyt äärimmäisen tarkasta heittokädestään tunnettu Monmouth Collegen 24-vuotias pelaajalupaus Alex Tanney hämmentää esittelemällä kykyjään YouTube-videolla. Hänen heittotaitonsa ja tarkkuutensa on niin uskomaton, että videota on väitetty huijaukseksi. Taannoin Alex joutuikin osoittamaan taitonsa myös ESPN-urheilukanavalla todistaakseen videon aitouden.

Tanneyn taidot on huomattu television ja verkon lisäksi myös pelikentillä. Hänet valittiin vuosina 2008 ja 2009 Vuoden puolustajaksi ja hänellä on hallussaan lukuisia amerikkalaisen jalkapallon ennätyksiä. Lisäksi tähtipelaaja on palkittu sekä Melberger että Bronze Turkey -palkinnoilla. Syksyllä 2008 hän heitti yhdessä pelissä kuusi touchdown-syöttöä.