Kate Upton Beachbunny-kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehti julkaisee kerran vuodessa maineikkaan uimapukunumeronsa, jolla on merkittävä vaikutus sekä mallimarkkinoihin että viihdelehtiin. Tämän vuoden lehden tulokkaisiin lukeutuu teinimalli Kate Upton, joka on noteerattu lehden ilmestymisen jälkeen laajasti.

Kate Upton nousi nimittäin välittömästi viihdelehtien otsikoihin, ja parhaillaan häntä viedään vauhdilla kuvauksiin ympäri maailmaa. Nuoren kaunottaren bikinikuvia on julkaistu jo suuri määrä, ja tällä kertaa nähdään videolta kuinka hän osallistui äskettäin Beachbunny Model -kuvauksiin. Samalla hän kertoo haastattelussa itsestään.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.