Onko tämä mallikaunotar tosiaan Kelly Osbourne?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Omaa uraansa luova Kelly Osbourne on kokenut parin vuoden sisällä hurjan muodonmuutoksen. Julkkisperheen tytär osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan, jonka myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi yllättäen jopa ensimmäisissä mallikuvissaan.

Tähti paljasti taannoin jatkaneensa laihduttamista kilpailun jälkeenkin ja olleensa välillä jopa useita päiviä syömättä laihtuakseen lisää. Kelly on sittemmin laajentanut uraansa televisio-ohjelmista myös muodin pariin. Tähti valittiin taannoin Madonnan Material Girl -vaateketjun uudeksi keulahahmoksi.

Nyt Kelly nähdään poseeraamassa vaatemalliston uusissa mainoskuvissa todella upeana, eikä julkkistähteä ole edes heti tunnistaa kuvista. Kuvien perusteella kukaan ei voi ainakaan kiistää, että Kellyn muodonmuutos on ollut valtava.

Kelly Osbourne Material Girl

Kelly Osbourne Material Girl

Kelly Osbourne Material Girl

Kelly Osbourne Material Girl

Kuvat: Material Girl