Mies päätyi umpikännissä tv-haastatteluun – katso video

Nettivideot · Stara.fi

Suomessa nähtiin taannoin suorassa televisiolähetyksessä kuinka kyläkauppias Vesa Keskinen saapui haastateltavaksi pienessä laitamyötäisessä. Asiasta nousi suuri kohu, jonka Keskinen kuitenkin kuittasi seuraavana päivänä tyylikkäästi.

Nyt Yhdysvalloissa naureskellaan televisiohaastettelulle, jossa tulipalosta selvinnyt mies oli haastateltavana umpikännissä. Mies sopertaa haastattelussa kuinka hän haistoi savua ja miten hän selvisi räjähdyksestä ja tulipalosta. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Toimittaja toteaa haastateltavalle, että mies on ilmiselvästi juonut muutaman oluen ja kysyy johtuuko se tulipalosta. Kaiken lisäksi juopunut mies toteaa, että ei ole onnellinen selvittyään hengissä. Onnellisen sijaan hän on fiksu.