Sankaripoliisi pelasti ankanpoikasten hengen – katso

Nettivideot · Stara.fi

Viranomaiset joutuvat usein virantoimituksessaan tekemisiin myös eläinten kanssa, sillä niiden hengen pelastaminen on mysö tarpeen. Esimerkiksi kissoja pelastetaan puista ja isokokoisia lintuja jäistä. Fort Myersissä Yhdysvalloissa linnut ovat nyt olleet hieman pienempiä.

Verkossa julkaistiin nimittäin pari päivää sitten poliisiauton videokameran tallentama video, jossa partio huomaa keskelle vilkasliikenteistä Colonial Boulevard -tietä majoittautuneen ankkapesueen. Kymmenkunta pientä ankanpoikasta oli jähmettynyt paikalleen keskelle kaistaa, mutta poliisin apu pelasti niiden hengen.

Yksin partioimassa ollut poliisi sai tehtävässään apua paikalle sattuneelta mieheltä. Koko pesue olisi nimittäin todennäköisesti päässyt ankkojen taivaaseen, kun ensimmäinen hieman pienemmällä maavaralla varustettu urheiluauto olisi sattunut kohdalle. Katso video tästä tai artikkelin alta.