Päihdekierre pahenee – Christina Aguilera pidätettiin kaatokännissä rattijuopon kyydissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on ollut viime kuukausina ammatillisesti hieman alavireessä, kun hänen tuorein Bionic-albuminsa ei lunastanut odotuksia. Äskettäin ystävät kertoivat Aguileran vakavista päihdeongelmista ja veikkasivat hänen olevan vieroituksessa parin kuukauden sisällä.

Nyt Christina ja hänen poikaystävänsä Matthew Rutler on molemmat pidätetty. Poiisi löysi vahvasti juopuneen pariskunnan pysäyttämästään autosta, jota Rutler kuljetti. Häntä epäillään nyt rattijuopumuksesta. Christina pidätettiin myös, koska hän oli poliisin mukaan liian juovuksissa tullakseen toimeen omillaan. Tuorein pidätys vahvistaa osaltaan lähipiirin paljastukset päihdekierteestä.

Poptähti on kertonut julkisuudessa pitävänsä seksistä, ja tuoreimpien tietojen hän on harrastaa sitä ahkerasti. Us Weekly -lehti kertoi muutama päivä sitten Christinan olevan niin innokas harrastamaan seksiä, että hän ja poikaystävä Matthew Rutler tekivät sitä jopa vieraillessaan päivällisellä Christinan vanhempien luona. Lehden mukaan lähipiiri paljasti parin suunnanneen kylpyhuoneeseen puuhastelemaan kesken perhetapaamisen.