Liukuportaat sekosivat täysin – kaaos metrossa – katso video

Nettivideot · Stara.fi

Suomalainen Kone on yksi maailman suurimpia hissien ja liukuportaiden valmistajia. Suomalaisyhtiön tuotteita löytyy joka puolelta maailmaa, erityisesti ostoskeskuksista ja lentokentiltä. Toivottavasti tuoreen kohuvideon liukuportaat olivat kuitenkin jonkin toisen yhtiön valmistamia.

MyFoxDC-uutiskanavan esittämällä videolla nähdään valvontakameroiden kuvaa Washington DC:n L’Enfant Plaza -metroasemalta, jossa sattui harvinaislaatuinen turma.

Liukuportaiden vauhtia hillitsevät jarrut pettivät nimittäin lähes kohtalokkain seurauksin, sillä ihmismassan painosta portaiden vauhti kiiintyi valtavaksi ja ihmisiä suorastaan lensi alas toistensa niskaan. Rytäkässä loukkaantui useita ihmisiä. Tapaus sattui jo lokakuussa, mutta video päätyi YouTubeen vasta myöhemmin.