Antti Tuisku sairastui – kohutut esiintymiset jäävät väliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu kotimainen laulajatähti Antti Tuisku on viime viikkoina nähty esiintymässä vauhdikkaassa laivashow’ssa, joka aiheutti viime viikolla keskustelua seksikkyydellään. Jotkut lapsiperheet pitivät esitystä liian rohkeana jälkikasvulleen.

Tuisku on itse kertonut pitävänsä koko kohua ylimitoitettuna ja kertoi ettei ole itse kuullut siitä lainkaan sellaisia kommentteja kuin julkisuudessa on annettu ymmärtää. Nyt Antti Tuisku on kuitenkin joutunut perumaan keikkojaan sairastumisen takia. Ainakin kuluvan viikon loput keikat on peruttu ja niille etsitään parhaillaan korvaavia päiviä. Asiasta kerrotaan Tuiskun verkkosivuilla.

– Antti sairastui flunssaan ja korkeaan kuumeeseen ennen viimeistä Siljan In Colors -showta, joten myös tämän viikon muut keikat joudutaan valitettavasti perumaan. Pyrimme löytämään korvaavia päiviä nyt peruuntuville keikoille.