BB-Hennan avioero sittenkin peruttu? ”Musta tulee poliitikon vaimo”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realitypariskunta Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen tulivat alunperin tunnetuksi Big Brother -ohjelman kilpailijoina, jotka menivät seuraavalla tuotantokaudella naimisiin niin ikään BB-talossa järjestetyissä häissä. Sittemmin parin avioliitto ajautui riitaiseen eroon.

Julkkisparin avioero on kuitenkin vielä vahvistamatta, joten pariskunta on vielä virallisesti naimisissa. Tänään molemmat olivat Maria!-ohjelman vieraana, ja pariskunnan puheista sai kuvan, että ehkä avioero ei olekaan vielä lopullinen. Maria tiedusteli myös suoraan parin nykyistä tilannetta ja totesi heidän olleen ohjelman lämpiössä läheisissä tunnelmissa.

– Vaikea kysymys ja siihen on aika monta vastausta. En mä osaa oikein sanoa. Se tuli yhtäkkiä, eikä se ollut suunniteltu. Me ollaan vain kavereita. Vähän f**kbuddyjä voi aina olla, Antti naureskeli.

– Mä en oo sen f**kbuddy, Henna kuitenkin kivahti.

Antti on parhaillaan ehdokkaana eduskuntavaaleissa, ja Hennakin on nyt valjastettu mukaan vaalityöhön. Hän kehuikin miestään vuolaasti. Eron syitä ja tilannetta Henna ei kuitenkaan halunnut haastattelussa paljastaa.

– Mä en halua kaivella nyt enää mitään vanhoja juttuja, kun me ollaan tässä ja me ollaan ystäviä. Antti on mun ystävä ja mä en halua sille mitään pahaa, neitokainen kertoi.

– Me ei olla vielä erottu, joten mä oon sit poliitikon vaimo jos Antti valitaan. Mä oon ylpeä Antista. Mä voin sanoa, että oli puolue mikä tahansa. Hienot on flyerit ja hienoa on myös puheet. Antti on aina täysillä mukana ja ainakain kaatuu sit saappaat jalassa jos kaatuu, Henna kehui.

– Ja aika usein kaatunutkin, Antti lisäsi ja paljasti kuinka päätyi ehdokkaaksi.

– Tää tuli nyt vähän yllätyksenä. Ei mulle nyt soitettu, mutta Facebookissa otettiin yhteyttä. Tää on tällainen nuori puolue, joka on Suomen ainoa kansalaispuolue, Antti kertoi.