Vau, tältä Beyonce näytti teini-ikäisenä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monimiljonääri ja supertähti Beyonce Knowles on naimisissa maailman suosituimpiin hiphop-tähtiin lukeutuvan Jay-Z:n kanssa. Beyonce on mukana myös ohjaaja-tuottaja Clint Eastwoodin uusimmassa A Star Is Born -elokuvassa, josta Beyoncelle annettiin päärooli.

Nyt Beyoncen koulutoverien arkistoista on löytynyt lukion vanha vuosikirja, jossa tuleva supertähti poseerasi teini-ikäisenä. Kuvasta voidaan päätellä, että neitokainen oli jo kouluaikoinaan varsinainen kaunotar.

Äskettäin Beyonce aiheutti kohua kuvallaan, joka on julkaistiin ranskalaisen L’Officiel Paris -lehden kannessa. Hänen ihoaan oli nimittäin tummennettu meikeillä huomattavasti, ja se ei ole ollut mustaihoisten mieleen. Tapaus aiheutti runsaasti paheksuntaa. Lehti on joutunut selittelemään tapaustaan, ja se julkaisi asiasta myös tiedotteen. Beyonce paljasti taannoin seurustelleensa elämänsä aikana vain kaksi kertaa, mutta ensimmäinen kumppani ei ollut se oikea. Samalla hän paljasti menettäneensä neitsyytensä vasta nykyiselle rakkaalleen.