Christina Aguileran pidätyskuva vuoti julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on ollut viime päivinä päihdekohun keskiössä, kun hänen ystävänsä kertoivat äskettäin Aguileran vakavista päihdeongelmista ja veikkasivat hänen olevan vieroituksessa parin kuukauden sisällä.

Eilen Christina ja hänen poikaystävänsä Matthew Rutler pidätettiin, kun poiisi löysi vahvasti juopuneen pariskunnan pysäyttämästään autosta, jota Rutler kuljetti. Poikaystävä saa syytteen rattijuopumuksesta ja pääsi odottamaan oikeudenkäyntiä takuita vastaan. Nyt Christinan pidätyskuva on vuotanut julkisuuteen.

Christina Aguilera

Christina Aguilera on kertonut julkisuudessa pitävänsä seksistä, ja tuoreimpien tietojen hän on harrastaa sitä ahkerasti. Us Weekly -lehti kertoi muutama päivä sitten Christinan olevan niin innokas harrastamaan seksiä, että hän ja poikaystävä Matthew Rutler tekivät sitä jopa vieraillessaan päivällisellä Christinan vanhempien luona. Lehden mukaan lähipiiri paljasti parin suunnanneen kylpyhuoneeseen puuhastelemaan kesken perhetapaamisen.