Johanna Tukiainen: ”En tiedä missä Arto on”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen paljasti tänään, että hän vaihtaa sukunimensä vasta kun hänen tuore miehensä ”Arto alkaa käyttäytyä”. Tukiaista haastateltiin Maria!-ohjelmassa. Johanna Tukiainen meni viime viikolla naimisiin miehensä Arto Länsmanin kanssa.

Harva uskoi avioliittoon, mutta nyt Tuksu on nyt kuitenkin naimisissa. Tänään Johanna paljasti haastattelussa sukunimensä olevan edelleen Tukiainen. Samalla Tuksu paljasti myös, ettei hänellä ole tietoa miehensä nykyisestä olinpaikasta.

– Mä oon vielä Tukiainen. En aio vaihtaa nimeäni Länsmaniksi ennen kuin Arto oppii käyttäytymään. En tiedä missä Arto on. Sääli että Henna ei päässyt tulemaan häihin. Hänelle oli järjestetty lennot aivan muuta kautta, Johanna Tukiainen kertoi.

Studiossa oli myös Johannan morsiusneidoksi värvätty Henna Kalinainen, joka ei kuitenkaan lopulta ilmaantunutkaan ystävänsä häihin. Tukiainen oli hieman närkästynyt moisesta mokasta, mutta Henna kertoi ohjelmassa myös syyn poissaoloonsa ja pahoitteli tapahtunutta.

– Mä nukuin pommiin. Mua hävettää hirveesti ja mä pyydän tosi kovasti anteeksi Johannalta, Henna totesi.