Pankkiryöstö nolosti pieleen: ”Ei mennyt niin kuin Strömsössä” – katso video

Nettivideot · Stara.fi

Takavuosina Suomessakin ryöstettiin vielä runsaasti pankkeja, mutta 90-luvun loppupuolelle tultaessa pankkiryöstöjen määrä oli jo romahtanut aikaisemmasta. Kiinassa kuitenkin riittää vielä onnettomia yrittäjiä.

Verkossa on nyt julkaistu video, jossa nähdään valvontakameroista kuinka aseistautunut ryöstäjä saapuu pankkikonttoriin. Sisään päästyään mies kaivaa aseekseen kirveen, jolla hän ryhtyy hakkaamaan asiakastilan ja virkailijoiden välissä olevaa lasia rikki. Kyseessä on kuitenkin luodinkestävä lasi, joka ei hajonnut kirveelläkään kovin nopeasti.

Videolla nähdään kuinka sitkeä ryöstäjä hakkaa lähes neljän minuutin ajan lasia, ja sinä aikana henkilökunta ehtii kerätä rahat ja kuljettaa rahasalkun pois. Viimein sisään päästyään ryöstäjälle on jäänyt enää konttoritarvikkeita saaliikseen. Myös poliisit ehtivät paikalle ennen kuin mies pääsee pakoon.