Within Temptation pikkuvauvan kanssa kiertueelle: ”Vain pieniä muutoksia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu hollantilainen sinfonista ja tummasävyistä metallia soittava Within Temptation julkaisee 30. maaliskuuta viidennen studioalbuminsa nimeltään The Unforgiving. Yhtyeen laulaja Sharon ja kitaristi Robert tapasivat Suomessa käydessään Staran Chaos Tube -blogitiimin.

Sharon tuli taannoin yllättäen raskaaksi, minkä johdosta yhtyeen tulevaa kiertuetta jouduttiin siirtämään. Nyt hän kertoi haastattelussa millaista oli siirtää suunnitelmia ja lähteä pitkälle kiertueelle pienen vauvan kanssa.

– Se oli hieman epätodellista. Se oli toisaalta hieno ja kaunis asia. Toisaalta viivästys antoi meille nyt aikaa valmistella live-esiintymistämme paljon paremmin, koska yleensä kiirehdimme kiertueelle heti kun levy on julkaistu ja kehitämme show’ta vasta kiertueella. Se on aika stressaavaa. Nyt meillä oli muutama kuukausi aikaa valmistella, Sharon kertoi.

– Kiertue sujuu pääasiassa aikaisempaan tapaan. Luvassa on vain pieniä muutoksia. Meidän pitää kokeilla sitä myös tulevaisuutta varten. Aiemmin olimme kiertueella yhdeksänkin viikkoa, mutta nyt voimme kiertää kolmen viikon erissä ja olla niiden välissä kotona. Se on mukavampaakin, kun tulee vähemmän riitoja.

Vuonna 1996 perustetun Within Temptation -yhtyeen albumeja on myyty maailmanlaajuisesti lähes kolme miljoonaa kappaletta. Kitaristi Robert Westerholtin ja laulaja Sharon den Adelin perustama yhtye tunnetaan muiden muassa hiteistään What Have You Done, Stand My Ground, All I Need ja Frozen.