Christina Aguilera sai töitä The Voice -ohjelmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on ollut viime päivinä päihdekohun keskiössä, kun hänet pidätettiin pari päivää sitten umpikännissä parin viikon päihdeputken jälkeen. Samalla hänen poikaystävänsä pidätettiin rattijuopumuksesta.

Nyt Christina Aguilera on yllättäen saanut uusia töitä, kun hänet on kiinnitetty NBC-kanavan uuden The Voice -nimisen musiikkikilpailun valmentajaksi. Laulaja kertoi heti tuoreeltaan olevansa innoissaan uudesta pestistään. Se tulikin kreivin aikaan, sillä Aguileran ura on ollut viime kuukausina elokuvaroolista huolimatta jyrkässä laskusuunnassa. The Voice -ohjelmasta kaavaillaan kilpailijaa American Idolille, joten nyt Christinalla on loistava tilaisuus pelastaa vielä uransa rippeet.

Poptähden ystävät kertoivat äskettäin olevansa huolissaan Aguileran vakavista päihdeongelmista ja veikkasivat hänen olevan vieroituksessa parin kuukauden sisällä. Viime viikolla väitettiin, että Christina on niin innokas harrastamaan seksiä, että hän ja poikaystävä Matthew Rutler tekivät sitä jopa vieraillessaan päivällisellä Christinan vanhempien luona. Us Weekly -lehden mukaan lähipiiri paljasti parin suunnanneen kylpyhuoneeseen puuhastelemaan kesken perhetapaamisen.