Johanna Tukiainen häistään: ”Vedonlyöjiä harmittaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen meni viime viikolla naimisiin miehensä Arto Länsmanin kanssa, vaikka moni uskoi ettei häitä lopulta tulla viettämään. Nyt Tuksu on nyt kuitenkin naimisissa.

Blogissaan Johanna Tukiainen kirjoittaa häidensä tunnelmista ja kertoo muiden muassa kuinka hänen siskonsa ja veljensä ”vietiin 1,3 kilometriä pitkään pulkkamäkeen mustalla hummerilla juuri ennen häitämme!” Kirjoituksessaan Tukiainen toteaa myös häidensä olleen pettymys monille vedonlyöjille.

– Facebook-sivuni on kaadettu ilkivallan takia, monia vedonlyöjiä varmaan harmittaa että häämme kuitenkin toteutuivat, vaikka monet toivovat minulle pahaa, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

Eilen Johanna oli Maria!-ohjelman haastattelussa. Hän kertoi ettei aio vaihtaa nimeään ainakaan vielä ja myönsi ettei hänellä ole tietoa tuoreen aviomiehensä Arton nykyisestä olinpaikasta.

– Mä oon vielä Tukiainen. En aio vaihtaa nimeäni Länsmaniksi ennen kuin Arto oppii käyttäytymään. En tiedä missä Arto on. Sääli että Henna ei päässyt tulemaan häihin. Hänelle oli järjestetty lennot aivan muuta kautta, Johanna Tukiainen kertoi.

Tukiaisen häistä kertova realityohjelma Tuksu menee naimisiin nähdään tänään TV Viidellä kello 20.00 alkaen.