Titanic-hottis paljasti: ”Olin lapsena kiusattu pullukka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Titanic-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Kate Winslet on sittemmin tehnyt monia muitakin menestysrooleja, mutta parhaiten hänet tunnetaan juuri tuosta klassikkoroolistaan. Kerroimme eilen kuinka Kate poseerasi pitkästä aikaa seksikkäissä mallikuvissa.

Yksityiselämäänsä Kate on yrittänyt varjella liialta julkisuudelta, mutta Glamour-lehden tuoreessa haastattelussa hän kertoo elämästään harvinaisen avoimesti. Hän paljasti olleensa lapsena paljon nykyistä pyöreämpi ja että häntä kiusattiin sen takia. Lisäksi Winslet kertoo miten muut ihmiset tuolloin häntä kommentoivat.

– Kun olin pullukka, ihmiset kertoivat minulle – ne olivat käänteisiä kohteliaisuuksia – että minulla on niin kauniit kasvot. Eikös ollutkin häpeällistä, että kaulasta alas päin vartaloni oli kyseenalainen, Kate Winslet ihmetteli Glamour-lehdessä.

Samalla hän paljasti että ei ole koskaan käynyt kauneusleikkauksissa.

– Ei. En ole koskaan kokeillut sellaisia juttuja. Minulla ei ole vartalossani sellaisia kohtia, joita vihaan tai jotka haluaisin muuttaa toisenlaisiksi.

35-vuotias Kate Winslet erosi taannoin miesystävästään huippumalli Louis Dowlerista, koska suhde ei hänen mukaansa toiminut tarpeeksi hyvin. Sitä ennen Winslet oli eronnut elokuvaohjaaja Sam Mendesistä. Nyt kaunotar aikoo keskittyä uraansa ja lapsiinsa.