Within Temptation -videohaastattelu, osa 3

StaraTV Viihde · Stara.fi

Suosittu hollantilainen sinfonista ja tummasävyistä metallia soittava Within Temptation julkaisee 30. maaliskuuta viidennen studioalbuminsa nimeltään The Unforgiving. Yhtyeen laulaja Sharon ja kitaristi Robert tapasivat Suomessa käydessään Staran Chaos Tube -blogitiimin.

Haastattelun toisessa osassa Sharon ja Robert kertovat yhtyeen tulevasta massiivisesta paketista, jossa on levyn lisäksi mukana myös DVD ja kuusiosainen sarjakuvakirja. Sarjakuvat julkaistaan kahden kuukauden välein. Samalla tähdet paljastavat tämän hetken tietoja levyn singlevalinnoista. Sharon kertoo myös millaista on olla kiertueella pienen lapsen kanssa.

Vuonna 1996 perustetun Within Temptation -yhtyeen albumeja on myyty maailmanlaajuisesti lähes kolme miljoonaa kappaletta. Kitaristi Robert Westerholtin ja laulaja Sharon den Adelin perustama yhtye tunnetaan muiden muassa hiteistään What Have You Done, Stand My Ground, All I Need ja Frozen.