Idols-Lassin ratkaisu saa kannatusta: ”Narutti Maikkarin tuotantoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet Idols-ohjelman katsojat järkyttyivät eilisen lähetyksen päätteeksi, kun kilpailun ylivoimaisin ennakkosuosikki lopetti yllättäen kisan kesken. Samalla kilpailun asetelmat menivät uusiksi, kun muiden laulajien ei enää tarvitse laskea Lassia kilpailijakseen.

Lassin Facebook-fanisivulla on yli 60.000 fania, joten siellä syntyi varsinainen kuhina heti ilmoituksen jälkeen. Monet faneista vuodattivat järkyttyneinä tuntojaan ja ihmettelivät moista ratkaisua. Lassin päätös sai kuitenkin monilta myös kannatusta. Alla pari lainausta Lassin fanien kommenteista.

– Oikeastaan jopa riemastuttava päätös, tässähän Lassi narutti koko Maikkarin tuotantoa ja levy-yhtiöitä, kun eväsi suurimmat rahastusmahdollisuudet.

– Fiksu temppu Lassi! Omaa levyäsi odotellessa. Keep on rockin!

– Päätöksen myötä meitsistä tuli vieläkin suurempi Lassi-fani. Go Lassi!

– Et tarvii mitään idolsii,nyt vaan levyttää ja keikoille,olit ja olet paras ;-))

Vetäytymisestään huolimatta Lassi ehti laulaa kappaleen pian julkaistavalle Idols-kokoelmalle, eli hän on mukana levyllä. Lassin yhtye on nimeltään Tentacle Pillow, jonka jäsenet tulevat ympäri Suomea. Lassi ei ole kuitenkaan yhtyeen laulaja, vaan hän soittaa bändissä rumpuja. Tentacle Pillow -yhtyeen musiikkia voi kuunnella esimerkiksi bändin MySpace-sivuilla sekä YouTuben keikkavideolla. Keikkavideo on kuvattu tamperelaisessa Blues Bar Gobi Desert Canoe Club -baarissa viime marraskuussa.