Stara Lassi Valtonen

Viihdeuutiset

Idols-Lassin ratkaisu saa kannatusta: ”Narutti Maikkarin tuotantoa”

Monet Idols-ohjelman katsojat järkyttyivät eilisen lähetyksen päätteeksi, kun kilpailun ylivoimaisin ennakkosuosikki lopetti yllättäen kisan kesken. Samalla kilpailun asetelmat menivät uusiksi, kun muiden laulajien ei enää tarvitse laskea Lassia kilpailijakseen.

Lassin Facebook-fanisivulla on yli 60.000 fania, joten siellä syntyi varsinainen kuhina heti ilmoituksen jälkeen. Monet faneista vuodattivat järkyttyneinä tuntojaan ja ihmettelivät moista ratkaisua. Lassin päätös sai kuitenkin monilta myös kannatusta. Alla pari lainausta Lassin fanien kommenteista.

– Oikeastaan jopa riemastuttava päätös, tässähän Lassi narutti koko Maikkarin tuotantoa ja levy-yhtiöitä, kun eväsi suurimmat rahastusmahdollisuudet.

– Fiksu temppu Lassi! Omaa levyäsi odotellessa. Keep on rockin!

– Päätöksen myötä meitsistä tuli vieläkin suurempi Lassi-fani. Go Lassi!

– Et tarvii mitään idolsii,nyt vaan levyttää ja keikoille,olit ja olet paras ;-))

Vetäytymisestään huolimatta Lassi ehti laulaa kappaleen pian julkaistavalle Idols-kokoelmalle, eli hän on mukana levyllä. Lassin yhtye on nimeltään Tentacle Pillow, jonka jäsenet tulevat ympäri Suomea. Lassi ei ole kuitenkaan yhtyeen laulaja, vaan hän soittaa bändissä rumpuja. Tentacle Pillow -yhtyeen musiikkia voi kuunnella esimerkiksi bändin MySpace-sivuilla sekä YouTuben keikkavideolla. Keikkavideo on kuvattu tamperelaisessa Blues Bar Gobi Desert Canoe Club -baarissa viime marraskuussa.

Viihdeuutiset

Idols-Lassi Valtonen: ”Inhoan pas**npuhujia”

Suomen Idols-kilpailun koelauluja on viime viikkoina nähty televisioruuduissa, ja yksi kilpailussa jatkoon päässeistä suosikkilaulajista on 20-vuotias Idols-Lassi, eli Lassi Valtonen. Staran Chaos Tube -blogitiimi haastatteli Lassia koelaulujen jälkeen.

Idols-Lassi kertoi haastattelussa itsestään ja kuulumisistaan. Hän kertoi muiden muassa ettei ole kiinnostunut julkisuudesta ja ettei itse kiinnitä kovinkaan paljon huomiota ulkonäköönsä ja vaatteisiinsa. Ne ovat hänen mukaansa kuitenkin tärkeitä yleisön kannalta. Lisäksi Lassi paljasti millaisia ihmisiä hän inhoaa.

– Tietynlaisia ihmisiä, paskanpuhujat ja muut epäaidot ihmiset, Lassi Valtonen kertoi Staran Chaos Tube -blogille.

Laulajalupaus ehti haastattelussa myös täydentää muutamia lauseita.

Ilman musiikkia olisin… En olis varmaa.
Idols on minulle… laulamista.
Laulajana olen… Nöyrä ja omistautunut.
Elämässä tärkeintä on… Ystävät, perhe ja musiikki. Ruoka!
Näitä en haluaisi lautaselleni… Jotain mikä liikkuu vielä.
Idols-tuomarit ovat… Mukavia, ei ollenkaan pelottavia. Asiallisia ihmisiä.
Idols-voittajana olisin… Oma itseni, Lassi.

Viihdeuutiset

Idols-Lassi Valtonen: ”Kunhan ei mitään tappouhkauksia tuu”

Suomen Idols-kilpailun koelauluja on viime viikkoina nähty televisioruuduissa, ja yksi kilpailussa jatkoon päässeistä suosikkilaulajista on 20-vuotias Idols-Lassi, eli Lassi Valtonen. Staran Chaos Tube -blogitiimi haastatteli Lassia, joka kertoi itsestään ja kuulumisistaan.

– Olen rehellinen, ehkä joskus hankala luonne. Kuitenkin täysin oma itteni enkä esitä muuta mitä en ole, Lassi Valtonen kertoi.

Rumpuja pikkupojasta saakka soittanut laulajalupaus kertoi, ettei ole koskaan ottanut laulutunteja ja että hän ei itse kirjoita lainkaan musiikkia. Vierailevana tuomarina toimineen Jonna Geagean hurmannut laulajalupaus uskoo kuitenkin selviytyvänsä finaaliin lauluäänensä avulla. Hän kertoi myös missä menee julkisuuden ja yksityisyyden raja.

– Jaa-a, kunhan ei mitään tappouhkauksia tuu, Lassi kertoi Staran Chaos Tube -blogille.