Johanna Tukiainen joutuu ”pakkolomalle” vankilaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen suomalaiset televisiokatsojat saivat ihmetellä valtakunnan virallisen kohublondin, Johanna Tukiaisen, häitä Saariselän maisemista. Lähetys päättyi rajuun riitaan tuoreen avioparin välillä. Eilinen ilta päättyi kuitenkin tuoreen avioparin suhteen verisesti.

Metropoli-lehti kertoi tänään, että Johanna Tukiainen löi eilisen illan tiimellyksessä juomalasin rikki Arton päähän sillä seurauksella, että tämän päähän tuli haava. Arto vietiin sairaalaan ja Johanna Tukiainen putkaan. Tapaus voi olla Tuksulle kohtalokas, sillä hän on saanut jo aiemmin ehdottomat vankeustuomiot muiden muassa rattijuopumuksesta ja pahoinpitelystä.

Aikaisempien tuomioiden johdosta tuorein käänne voi passittaa Tukiaisen jopa vankilaan, sillä lasilla päähän lyömistä voidaan pitää törkeänä pahoinpitelynä. Arton saamista lopullisista vammoista ei ole saatu vielä vahvistusta. Aikaisemmat tuomiot eivät tule ainakaan lieventämään Tukiaisen tuomiota, mikäli asiaa myöhemmin käsitellään oikeudessa. Nyt odotellaankin mielenkiinnolla mitä viranomaisilla on tapauksesta sanottavanaan ja tuleeko syyttäjä nostamaan asiassa syytteen.