Johanna Tukiaisen ja Arton ilta päättyi verisesti – poliisi vei Johannan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen suomalaiset televisiokatsojat saivat ihmetellä valtakunnan virallisen kohublondin, Johanna Tukiaisen, häitä Saariselän maisemista. Lähetys päättyi rajuun riitaan tuoreen avioparin välillä. Nyt riidat ovat saaneet jatkoa Helsingin yössä.

Metropoli-lehti kertoo tänään, että Johanna Tukiainen oli viime yönä juhlimassa helsinkiläisessä ravintolassa tuoreen aviomiehensä Arto Länsmanin kanssa. Illanvietto päättyi kuitenkin pikkutunneilla raivokkaaseen riitaan. Lehden mukaan riita sai mahdollisesti alkunsa sanasodasta, mutta lopputulos oli normaalia riitaa rajumpi.

Julkkispari heitti nimittäin useita juomia toistensa päälle, ja lopulta Tukiaisen kerrottiin syyllistyneen miehensä pahoinpitelyyn. Hän nimittäin löi juomalasin rikki Arton päähän sillä seurauksella, että tämän päähän tuli haava. Molemmat heitettiin ulos ravintolasta, ja Artolle soitettiin ambulanssi. Metropolin mukaan poliisit veivät Tukiaisen mukanaan.