Idols-Mari Pallari: ”Ei maailma tähän kaadu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun koelauluja on viime viikkoina nähty televisioruuduissa, ja tällä viikolla kilpailun semifinalistit olivat viimein selvillä. Monet televisiokatsojat hurmannut Mari Pallari ei kuitenkaan selviytynyt jatkoon. Staran Chaos Tube -blogitiimi haastatteli Maria Teatteriviikonlopun jälkeen.

Kaunis laulajalupaus aikoo jatkaa musiikkiuraansa Idols-kisasta päättymisestä huolimassa, eikä hän ottanut kilpailusta putoamistaan kovin raskaasti.

– Ajatellen, että ei maailma tähän kaadu, Mari kertoi Chaos Tube -blogille.

Mari Pallari totesi, että hänen mielestään kannatti lähteä mukaan kisaan, mutta enää hän ei kuitenkaan ottaisi siihen osaa. Mari ehti saada Idolsin aikana jo fanejakin.

– Joo ja olen siitä enemmän kuin erittäin otettu! Olen jotenkin hyvin saanut kierrettyä ikävän palautteen, toistaiseksi. :) Palaute on ollut positiivista ja mieltä lämmittävää. Kiitos, Mari hehkuttaa.