Johanna Tukiainen vastaa verosotkuväitteisiin: ”Haiskakaa huilu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen passitettiin lehtitietojen mukaan toissailtana putkaan hänen lyötyään miestään lasilla päähän. Teko voi pahimmassa tapauksessa viedä kohujulkkiksen vankilaan, sillä hänellä on aikaisempi tuomio pahoinpitelystä.

Tällä viikolla Johanna Tukiainen on ollut otsikoissa, kun hänen väitetään jättäneen Dolls Dancers -yrityksensä veroja maksamatta. Äskettäin avioitunut julkkistähti vastaa nyt blogissaan väitteisiin veroveloista ja ilmoittaa hoitaneensa kaiken kuntoon.

– Ja jos joku vielä kehtaa herjata minua esimerkiksi siitä, että olen jättänyt verot maksamatta, niin haistakaa huilu! Maksoin juuri veromätkyjä 8.000 euroa. 6.000 euroa omalta tililtäni ja loput otettiin suoraan rahastoistani. Joten veroni olen kyllä hoitanut, Tukiainen kirjoittaa.