Johanna Tukiaisen baaritappelun nolo syy selvisi – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Metropoli-lehden verkkosivuilla kerrottiin eilen Johanna Tukiaisen ja hänen tuoreen aviomiehensä rajusta tappelusta, jonka päätteeksi Tukiainen löi miestään lasilla päähän. Nyt lehti on saanut selville lisätietoja riidan alkuvaiheesta.

Arto Länsman jouduttiin viemään paikalta ambulanssilla sairaalaan ja Johanna Tukiainen puolestaan sai kyydin putkaan. Nyt Metropoli-lehti kertoo, että riita sai alkunsa siitä kun kaksi miestä oli tarjonnut Johannalle drinkit. Tämän jälkeen Tukiainen nälvi miestään siitä ettei tämä koskaan tarjoa kenellekään.

Arto suivaantui kuittailusta siinä määrin, että hän otti baarijakkaran ja lähestyi sen kanssa uhkaavasti Johannaa ja miehiä, jotka poistuivat paikalta. Lopulta pariskunta ryhtyi kaatamaan drinkkejä toistensa päälle ja Johanna löi miestään lasilla päähän. Metropoli-lehden artikkelin yhteydessä julkaistiin myös kuva Artosta ambulanssissa.