Sarah White riisuu kaiken terapiasessioissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaisten mielenterveysongelmien yleistyessä myös niihin haettavat hoitomuodot ovat monipuolistuneet nopeassa tahdissa. Samalla tosin myös tarjonta on kasvanut, ja tähän joukkoon mahtuu myös hieman tavallisesta poikkeaviakin hoitomuotoja. Yksi niistä kiinnostanee erityisesti miehiä.

24-vuotias newyorkilainen Sarah White antaa nimittäin terapiaansa alastomana. Hänestä on muodostunut nopeasti todellinen julkkistähti, kun tieto erikoisista sessioista on levinnyt. Katso video tästä. Ensimmäinen terapiasessio toteutetaan nettikameran välityksellä, ja tunnin sessio maksaa 150 dollaria. Vasta sen jälkeen asiakkaan on mahdollista päästä henkilökohtaiseen tapaamiseen, jossa hinta viisinkertaistuu.

– Tarkoituksena on näyttää asiakkaille, että minulla ei ole mitään piiloteltavaa. Siten autan heitä olemaan rehellisempiä. Alaston nainen auttaa erityisesti miehiä keskittymään ja katsomaan syvälle itseensä sekä puhumaan avoimesti, Sarah White kertoo toiminta-ajatuksestaan.