BB-Ksenian alastonkuvat edelleen verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -realityohjelman viime vuoden tuotantokaudella nähtiin historiallisen vähän intiiimä kanssakäymistä kilpailijoiden kesken, ja nakuilut jäivät muutenkin merkittävästi aikaisempia tuotantokausia vähemmälle. Yksi estottomista kisailijoista oli kuitenkin BB-Ksenia.

19-vuotias jyväskyläläinen BB-Ksenia paljasti rintansa muille asukkaille saatuaan hieman juhlajuomaa. Paljastelut eivät jääneet yhteen kertaan, sillä jo ensimmäisten päivien aikana hän paljasteli muiden muassa vaihtaessaan vaatteitaan makuuhuoneessa. Tuolloin esimerkiksi BB-Jani katseli innokkaana kun nuori kaunotar keikisteli alastomana vieressä.

Big Brother -ohjelman nakuilut ovat perinteisesti levinneet salamannopeasti internetissä. Ksenian alastonkuvat julkaistiinkin lukuisilla verkkosivustoilla, joissa ne ovat edelleen kaikkien uteliaiden katsottavissa. Kuvia onkin katseltu satojatuhansia kertoja. Tässä niistä muutamia: Kuva 1, kuva 2, kuva 3, kuva 4 ja kuva 5.