Charlie Sheen rap-artistina

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen on parhaillaan uransa aallonpohjalla, eikä pinnalle pääsystä ole ainakaan vielä kovinkaan suuria odotuksia. Huumesekoilut ja sekavat lausunnot ovat vieneet hänet nyt ojasta allikkoon. Hän on antanut viime päivinä mediassa pari haastattelussa, jotka ovat vain pahentaneet tilannetta.

Nyt näistä haastatteluista on koostettu hiphop-kappaleen vokaaliraita, ja lopputulos onkin varsin onnistunut. DJ Steve Porterin työstämään Sheen Hop -kappaleeseen on saatu mukaan supertähden sekavimpia kommentteja. Katso video artikkelin yltä.

Charlie Sheen avasi nimittäin äskettäin oman Twitter-tilinsä, jonne kertyi vuorokaudessa yli miljoona seuraajaa. Siihen ei ole kyennyt aiemmin kukaan muu tähti. Pian kuitenkin paljastettiin että hän ei itse kirjoita mikrobloginsa tekstejä. Radar Onlinen mukaan Sheenin nimissä viestit kirjoittaa Bob Maron -niminen palkattu avustaja.

Näyttelijän kerrotaan kuitenkin keksivän itse kirjoitusten aiheet. Charlie Sheenin Twitter-päivityksiä voi seurata kymmenien muiden supertähtien tavoin Staran Jetset®-palvelun kautta. Jetset seuraa reaaliajassa kiinnostavimpien tähtien kuulumisia.