Idols-Lotta Sandholm: ”Yllättävän tylyä palautetta tuomareilta”

StaraTV Viihde · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevasta Idols-kilpailusta tunnetuksi tullut ja semifinaaliin saakka tiensä tähän mennessä laulanut Lotta Sandholm voi olla seuraava Idols-voittaja. Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi ohjelman tähdet ja tiedusteli heidän kuulumisiaan semifinaalin alla.

Espoolainen laulajatar opiskelee nykyisin Vaasassa. Hän pitää parhaana Idols-kokemuksena tähän mennessä ryhmän yhteishenkeä. Semifinaaliin pääsy oli kuitenkin hänelle unelmien täyttymys.

– Se on niin mahtavaa. Se merkitsee mulle uusia mahdollisuuksia ja elämän alkua. Tämä on ollut ihan huikea. Ihan mahtava. Lähteä mukaan tähän kisaan oli kyllä varmaan yksi mun parhaista päätöksistä mitä mä oon tehnyt, Lotta Sandholm kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

Laulajalupauksella on myös vahva näkemys omista vahvuuksistaan ja heikkouksistaan kovatasoisessa kisassa.

– Mä uskon, että mun persoona. Mä olen kuitenkin sillä lailla sinut itseni kanssa ja mulla on positiivinen elämänasenne ja sitten mä tykkään laulaa. Tämä äänen käheys voisi lähteä nyt pois. Jotain laulutekniikallisia asioita voisi aina parantaa, Lotta kertoi.

Tuomareiden Teatteriviikonloppuna antama yllättävän tyly palaute yllätti Lotan.

– Olen kokenut että olen saanut vain positiivista palautetta, mutta illan jaksossa tuli kyllä aika rumaa palautetta. Siinä vikassa tuominnossa. Yllätyin todella kovasti, kun he antoivat niin tylyä palautetta. Otin sen vastaan pöllähtäneenä ja ajattelin että nyt tässä tiputaan.

Tämän illan semifinaalilähetykseen Lotta Sandholm lähtee kuitenkin hyvillä tunnelmilla, kunhan hänen äänensä kestäisi illan rasitukset.