Idols-Martti Saarinen: ”Aina on parantamisen varaa kaikessa”

StaraTV Viihde · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevasta Idols-kilpailusta tunnetuksi tullut ja semifinaaliin saakka tiensä tähän mennessä laulanut Martti Saarinen voi olla seuraava Idols-voittaja. Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi ohjelman tähdet ja tiedusteli heidän kuulumisiaan semifinaalin alla.

Saariselle paikka kilpailun semifinaaleissa merkitsee paljon.

– Tosi paljon. Tää on ihan dream came true. Tuntuu että aika on mennyt hirveän nopeasti ja tuntuu siltä, että ihan vähän aikaa sitten olin vielä jännittämässä koelaulussa ja nyt ollankin jo tässä, Martti Saarinen kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

Omat vahvuudet ja heikkoudet ovat miehellä myös tiedossa.

– Mä toivon, että kokemus. Mä toivon, että tollanen cover-bändin kanssa monien eri biisien soittaminen auttaisi mua tässä kilpailun edetessä. Aina on parantamisen varaa kaikessa. Kyllä se esiintyminen ilman kitaraa isolla lavalla on asia mitä en ole ennen tehnyt. Kyllä ne on ollut niin sanotusti kapakkakeikkoja pääsääntöisesti.

Martti Saarinen on saanut lähes pelkkää hyvää palautetta esiintymisistään.

– Oikeastaan 95 prosenttisesti pelkkää positiivista. Se lämmittää mieltä. Eihän sua normaalisti arvostella ja arvioida ainakaan julkisesti. Tosi hyvä fiilis on kyllä.

Laulajalupaus vahvisti samalla, että Idols-semifinalistit ovat saaneet jo nyt valmennusta julkisuuden kanssa toimeen tulemiseksi.

– Kyllä joo. Tuossa on hyvä taustaporukka, joka neuvoo ja opastaa ja on käytettävissä, jos tulee jotain kysymyksiä. Ihan mitä vaan voi kysyä. Kellonajalla ei ole väliä että koska voi ottaa yhteyttä. Ne on siellä kellon ympäri, eli jos joku askarruttaa mieltä niin aina löytyy henkilö siihen, Saarinen kertoi Chaos Tube -haastattelussa.