Povipommin kauhun hetket – käärme puri silikonirintaan – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinten käsittelyssä on usein omat vaaransa, joten niitä kannattaa käsitellä hellävaroen. Lomakohteissa ympäri maailmaa turistit poseeraavat innokkaasti valokuvissa huumattujen ja kahlittujen tiikereiden, apinoiden ja liskojen kanssa. Nyt verkossa nähdään kuitenkin poseeraus, jossa käärme ei tainnut olla huumattu.

Verkossa leviävällä videolla nimittäin nähdään kuinka povipommi leikittelee hetken aikaa käsissään pitämän käärmeen kanssa ja on antavinaan sille kielisuudelman. Tämän jälkeen neitokainen laskee käärmettä hieman alaspäin, jolloin luontokappale noteeraa hänen lähes paljaat rintansa ja päättää iskeä kiinni. Käärmeen hoitajalta menee hetki siihen, että käärme saadaan irti uhkean naisen silikoneista.