Raju pahoinpitely jääkiekko-ottelussa – selostajat ylistivät sankariksi – katso

Nettivideot · Stara.fi

Jääkiekko voi pahimmillaan olla vaarallinen laji, ja Suomessakin on viime aikoina kritisoitu kaukalossa tapahtuvia väkivallantekoja. Yhdysvalloissa meno on kuitenkin selvästi täkäläisiä otteluita rajumpaa ja yleisökin odottaa innokkaana tappeluja.

Pari päivää sitten verkossa julkaistiin video, jossa nähdään kuinka kaksi pelaajaa ajautuvat tappeluun ilman hanskoja ja kypäriä. Tuomarit eivät ehtineet väliin, joten kaksikko Jim Jorgensen ja Judd Blackwater pääsevät lyöntietäisyyden päähän toisistaan ja Blackwater saa iskettyä nyrkiniskulla Jorgensenin maahan.

Tämä ei vielä riittänyt, sillä toinen isku sai pelaajan kanveesiin. Katsojat saivat siis mitä tulivat otteluun hakemaan ja hieman yllättäen myös selostajat riemuitsivat tilanteesta kovasti ja kaiken lisäksi hehkuttivat tapausta legendaariseksi. He totesivat tyrmäyksen olleen jopa parempaa televisioviihdettä kuin Charlie Sheenin kohuhaastattelu.