Britney Spears : Till The World Ends

Singlet · Stara.fi

Poptähti Britney Spears julkaisee nyt toisen singlelohkaisun tulevalta albumiltaan, jonka sisältö on vuotanut jo ennakkoon julkisuuteen todennäköisesti levyn mainostemppuna. Uusi single on nimeltään Till The World Ends, joka on saanut faneilta varauksettoman suosion. Spearsin tuleva Femme Fatale -albumi saapuu kauppoihin 22. maaliskuuta.

Uusi single on Max Martinin ja Dr. Luken tuottama uuden albumin avausraita. Kappale ei onnistu säväyttämään heti alusta, koska siinä tyydytään käyttämään varsin kliseisiä soundeja ja taustabiittiä. Kyse on kuitenkin vain lämmittelystä, sillä kappale pääsee vajaan minuutin kuluttua vauhtiin toden teolla ja tarjoilee sitä eteenpäin tanakkaa tanssibiittiä. Vokaalipuolella eurodancemainen huutosample toimii yllättävän hyvin.

Vajaan puolen minuutin vauhdittelun jälkeen mennään kuitenkin uuteen suvantoon, mikä tuntuu olevan jopa turhan pian. Onneksi kappale lähtee vielä pariinkin kertaan uudelleen käyntiin. Lopputuloksena voidaan todeta, että varsinainen kappale ei yksin ole kovinkaan kaksinen teos, sillä vasta Britneyn mainiot vokaalit tekevät siitä aika varman hitin. Jonkun muun artistin tai bändin esittämänä se hukkuisi todennäköisesti hittilistojen jälkimaininkeihin. Nyt tuloksena on kuitenkin takuuvarma tanssihitti, josta saadaan niin halutessaan myös loistavat remixit discojen tanssilattioita täyttämään.

Pisteet 4/5