Epäonnisimmat nettivideot koottiin yhteen

Nettivideot · Stara.fi

Internetin kuva- ja videopalvelut ovat pullollaan erilaisia kuvia ja videoita, joissa nähdään toinen toistaan nolompia mokia. Kymmenien erillisten videoiden sijaan verkossa on nyt koottu viime vuoden mokavideoiden parhaimmistoa kätevästi yhteen pakettiin.

Kymmenen minuutin koosteeseen mahtuu monenlaisia hervottomia mokia, joita kaikkia harva on todennäköisesti päässyt aiemmin katsastamaan. Videolla nähdään tuttuun tapaan lukuisia kaatumisia niin jalan, moottoripyörillä kuin skeittilaudoilla ja moottorikeikoillakin.

Lisäksi mukana on kolareita ja onnettomuuksia sekä muiden muassa harjoituskranaatin heittäminen omaan poteroon ja missin putoaminen lavasta läpi. Aivan kaikki videot eivät toki ole vuodelta 2010, mutta se tuskin menoa haittaa.