Fanikaaos kuin Zombieland-elokuvasta – Paramore vaarassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on aiheuttanut kaaosta hysteeristen faniensa keskuudessa, ja useita hänen esiintymisiään onkin jouduttu turvallisuussyystä perumaan. Tuore video osoittaa, että myös muilla artisteilla on ”hieman innokkaita” faneja.

Nyt verkossa on nimittäin julkaistu video Paramore-yhtyeen saapumisesta lentokentälle Venezuelaan. Paikalle oli saapunut yhtyettä vastaanottamaan satoja innokkaita faneja. Tilanne lähti kuitenkin käsistä, kun hysteeriset fanit lähtivät tunkeilemaan kohti yhtyettä ja turvamiehet jäivät nopeasti alakynteen. Yhtyeen jäsen Jeremy Davis kuvasi tilanteen kännykällään.

Tunnelma oli kuin Zombieland-elokuvasta, kun sadat kirkuvat fanit ryntäävät kauhuissaan pakenevan yhtyeen perään ja lähietäisyydelle pääsevät yrittävät repiä yhtyeen jäsenistä muistoksi mitä irti lähtee. Osa yhtyeen jäsenistä menetti muiden muassa hiuksiaan fanien repiessä heitä. Uhkaava vaaratilanne päättyi kuitenkin tällä kertaa onnellisesti.