Jessica Biel uransa rohkeimmissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jessica Biel todisti taannoin olevansa yksi Hollywoodin maanläheisimmistä tähdistä kiipeämällä Kilimanjaro-vuoren huipulle. Poptähti Justin Timberlaken kanssa on-off -suhteessa ollut Bielin tempauksen tarkoitus oli herättää julkisuudessa keskustelua ilmastonmuutoksen vaikutuksista.

Viime sunnuntaina Jessica Biel kuvattiin nimittäin Vanity Fairin julkkisjatkoilla pukeutuneena näyttävään beigeen asuun, jonka kaula-aukkoon ei oltu käytetty ainakaan yhtään liikaa kangasta. Pari päivää sitten Jessica täytti 29 vuotta, ja hänestä onkin siksi nähty viime päivinä enemmänkin näyttäviä kuvakoosteita. Tuorein niistä löytyy tästä ja sisältää kaunottaren uran rohkeimmat kuvat.

29-vuotias Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Näyttelijätär nähtiin sittemmin Hollywood-tähtiä vilisseessä Ystävänpäivä-komediassa. Bielin seuraava projekti on Nailed-nimeä kantava romanttinen komedia, jossa hän näyttelee muun muassa Jake Gyllenhaalin kanssa.