Auton syöksy näyteikkunasta tallentui valvontakameraan – katso

Nettivideot · Stara.fi

Television videokoosteisiin keskittyvissä ohjelmissa on nähty monia tapauksia, joissa kaupan valvontakamera on ikuistanut auton ajautumisen kaupan näyteikkunasta sisään. Joissain tapauksissa myös ihmishenkiä on ollut vaarassa.

Näin on käynyt tälläkin kertaa Oregonin Springfieldissä sijaitsevalla huoltoasemalla, mutta vaaratilanne päättyi kuin ihmeen kaupalla onnellisesti. Valvontakamera ikuisti kuinka huoltoaseman myyjä käyskenteli kaikessa rauhassa harja kädessään, kun yhtäkkiä näyteikkunan läpi huoltoaseman sisään syöksyi kovalla nopeudella auto.

27-vuotias Ryan Shaw koki todellisen ihmepelastumisen, sillä hän jäi auton alle, mutta ei kuitenkaan loukkantunut vakavasti. Hänen onnistui hypätä turvaan auton ja kassapöydän välistä vain pari sekuntia törmäyksen jälkeen. Koko tilanne tallentui valvontakameralle.