Jennifer Aniston ”seksivideolla”: Minun pitää tehdä video, josta tulee virus – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainostajille verkko on usein oivallinen ja kustannustehokas väline, jossa mainosvideoista voi tulla todellisia ilmiöitä toisin kuin esimerkiksi televisiossa. Tästä on tuoreena esimerkkinä Super Bowl -kisassa ja sen jälkeen huiman suosion saanut Star Wars -poika.

Nyt myös Jennifer Aniston on tehnyt ensimmäisen ”viraalivideonsa”, jolle annetaan videolla raflaavasti nimi ”Jennifer Anistonin seksivideo”, vaikka videolla ei nähdä juuri lainkaan paljasta pintaa. Videolla Aniston markkinoi vesimerkkiä ja mukana vilahtaa myös alansa nettisensaatio Keenan Cahill. Pääosassa on kuitenkin entinen Frendit-tähti.

– Minun täytyy ilmeisesti tehdä video, josta tulee virus, Jennifer Aniston vitsailee.

– Viraali. Videosta pitää tulla viraali, sivusta seuranneet miehet korjaavat.

– Anteeksi, viraali. Tämän takia minulla on nämä kolme nettipoikaa auttamassa, Aniston korjaa.

Tämän jälkeen Aniston poseeraa mainoksissa monenlaisten eläinten ja jopa animoitujen lasten kanssa, mutta mainoksen slogania he eivät kuitenkaan toista. Siispä Anistonin piti turvautua muihin avuihinsa. Tavoite viraalista videosta on kuitenkin jo saavutettu, kun mainos on katsottu YouTubessa lähes 400.000 kertaa.