Michael Monroe paljasti mikä on Turussa parasta – katso

StaraTV Viihde · Stara.fi

Suomen yksi kansainvälisesti arvostetuimmista ja tunnetuimmista rocktähdistä, Michael Monroe, oli taannoin mukana Emma-gaalan juhlahumussa tapaamassa tuttuja ja fiilistelemässä Jenni Vartiaisen massiivista keikkaa.

Staran Chaos Tube -tiimi tapasi Michael Monroen tapahtuman punaisella matolla ja tiedusteli miehen tunnelmia uuden levyn ja kiertueen merkeissä. Samalla turkulainen rocktähti pääsi myös kertomaan mikä on hänen mielestään parasta Turussa.

– No, mun koti tietty! Siellä on hyvä paikkoja. Me soitettiin tammikuun puolivälissä tän kulttuuripääkaupunki-tapahtuman takia Logomossa, se on tää uus sali. Se oli ihan cool mesta. Onhan siellä paljon hyviä paikkoja, Klubi ja ynnä muuta, Michael Monroe kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

– Jokiranta on kaikkein paras paikka. Se on kaunis. Siitä tuomiokirkosta Aurajoen rantaa pitkin on kiva kävellä, kun siellä on ne vanhat rakennukset säilytetty. Siellä on tosi kaunista. Talvisin ja kesäisin. Upean näköistä, kun on valot ja kaikki. Mä tykkään.