Koomikko Mike DeStefano kuoli sydänkohtaukseen 44-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen koomikko Mike DeStefano on kuollut. Hän menehtyi yllättäen sunnuntaina sydänkohtaukseen vain 44-vuotiaana. DeStefanon tiedottaja vahvisti suru-uutisen Punchline Magazine -lehdelle.

Suosiota niin estradeilla kuin televisiossakin saavuttanut newyorkilainen tähti lähti niin sanotusti saappaat jalassa. Hänelle oli nimittäin varattu keikkoja pitkälle maaliskuuhun, ja seuraavan kerran Mike DeStefanon oli määrä nousta lavalle ylihuomenna Dallasissa.

Mike DeStefano tunnettiin Last Comic Standing -televisiosarjan kilpailijana, sillä hän selviytyi kisan finaalissa viiden parhaan joukkoon. DeStefano kärsi aiemmin vakavasta huumeongelmasta ja hänellä oli HIV. Merkittävä osa miehen lavaesiintymisestään ammensikin materiaalia hänen omista rankoista kokemuksistaan, sillä kaiken muun lisäksi hänen vaimonsa menehtyi niin ikään ennen aikojaan.