Povipommin päiväkirja avataan Subilla – suosituimmasta julkkiksesta vihatuimmaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian kohutuin julkkistähti Katie Price palaa suomalaisiin televisioruutuihin. Povipommin Päiväkirja -realitysarjan uudella tuotantokaudella seurataan Katien elämää avioeron jälkeen. Uudella kaudella hypätään Jordanin arkeen suuren muutoksen jälkeen.

Sunnuntaina 3. huhtikuuta alkavassa sarjassa ex-aviomies Peter Andre on heivattu pois kuvioista, ja vauhtia ja yllätyksiä riittää, kun Jordan yrittää yhdistää eron jälkeen mallin, bisnesnaisen ja yksinhuoltajaäidin roolit. Samalla povipommin valtava suosio kuitenkin vaihtuu Britannian vihatuimman naisen titteliksi, kun hän haukkuu ex-miestään julkisesti ja juhlii kuin viimeistä päivää.

Sinkkuäidin elämä ei ole kuitenkaan pelkkää juhlimista, vaan arkiaskareetkin on hoidettava. Onneksi rinnalla kannustaa uusi miesystävä Alex Reid. Nykyisin myös Reid on jo entinen aviomies.