Äiti kuoli – tytär tuhlasi koko perintönsä suklaaseen

Ohhoh! · Stara.fi

45-vuotias brittinainen Mary Tetley on noussut otsikoihin tuhlattuaan perintönsä suklaaseen. Hän peri äidiltään Thelma Tetleyltä 10.000 puntaa, jonka äiti pyysi käyttämään unelmien toteuttamiseen. Tytär otti neuvosta vaarin ja suuntasi suklaalomalle.

Tetley varasi pian perinnön saatuaan itselleen kolmen kuukauden lomareissun Euroopan suklaakeskuksiin Sveitsissä, Belgiassa ja Ranskassa. Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan tytär nautti päivittäin parhaista ja kalleimmista suklaalaaduista mukaanlukien suklaapastasta ja jauhelihasuklaasta. Lomareissun loppuessa rahat oli kulutettu ja paino noussut. Tyttären mukaan suklaareissu oli äidin toive.

– Kun äiti pyysi minua toteuttamaan unelmani, niin luulen että hänellä oli ajatus siitä miten tulisin rahat käyttämään. Suklaa on ollut minun intohimoni niin kauan kuin pystyn muistamaan. En voi saada tarpeekseni suklaasta. En osannut odottaa, että hän olisi jättänyt minulle kirjekuoressa 10.000 puntaa. Se oli täydellinen yllätys. Edes isäni ei tiennyt että hän oli tehnyt niin, Mary Tetley kertoi lehdelle.