Tältä seksikäs Evangeline Lilly näyttää kulissien takana

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suoranaisen kulttisuosion saanut Lost-televisiosarja on jo päättynyt televisioruuduista, mutta sarjan myötä päättyi yllättäen myös erään sarjan kaunottaren näyttelijäura. Evangeline Lilly nimittäin ilmoitti jättävänsä näyttelemisen ainakin toistaiseksi ja keskittyvänsä kirjoittamiseen.

Pian kanadalainen televisiokaunotar nähdään poseeraamassa kansainvälisen kosmetiikkamerkin mainoksessa. Nyt mainoksen kuvauksista on julkaistu verkossa Behind the Scenes -materiaalia, jossa Evangeline nähdään muiden muassa makoilemassa sängyllä.

31-vuotias Evangeline Lilly kertoi aiemmin, että hän oli hittisarjansa päätyttyä ehtinyt kirjoittaa jo valmiiksi ensimmäisen lastenkirjansa ensimmäisen vedoksen, josta hän myös luki otteita haastattelun tiimellyksessä. Kirjan työnimenä on The Squickerwonkers.

– Rakastan kirjoittamista. Kirjoitan kaikkea mahdollista, lasten tarinoita, novelle ja käsikirjoituksia. Haluaisin itse asiassa jatkaa sitä nyt. Haluaisin ryhtyä kirjailijaksi, Evangeline Lilly kertoi.