Kelly Osbourne haluaa lapsen homoystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Omaa uraansa luova Kelly Osbourne on kokenut parin vuoden sisällä hurjan muodonmuutoksen. Julkkisperheen tytär osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan, jonka myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi yllättäen jopa ensimmäisissä mallikuvissaan.

Nyt Kelly Osbourne on kertonut haluavansa lapsen. Hän seurustelee parhaillaan muusikko Rob Damianin kanssa, mutta perheenlisäys ei Osbournen mukaan tule hänen kanssaan ainakaan vielä kyseeseen. Muutenkin suhde vaikuttaa olevan tuoreen lausunnon perusteella varsin huteralla pohjalla. Sen sijaan hän haluaa lapsensa isäksi parhaan homoystävänsä Naten.

– Olen lopen kyllästynyt heteromiehiin. Haluaisin nyt lapsen homoystäväni Naten kanssa. Hän olisi täydellinen isä ja minun äitini rakastaisi sitä. Pidän uusiin ihmisiin tutustumisesta ja tapasin Robin taannoin Britanniassa. Haluan kuitenkin edetä hitaasti ja pitää yksityiselämäni yksityisenä, Kelly Osbourne kommentoi Closer-lehdelle.

Madonnan Material Girl -vaateketjun uudeksi keulahahmoksi äskettäin valittu Kelly paljasti taannoin jatkaneensa laihduttamista kilpailun jälkeenkin ja olleensa välillä jopa useita päiviä syömättä laihtuakseen lisää. Kelly on sittemmin laajentanut uraansa televisio-ohjelmista myös muodin pariin. Pari viikkoa sitten Kelly nähtiin poseeraamassa vaatemalliston uusissa mainoskuvissa todella upeana, joten neitokaisen muodonmuutos on ollut valtava.