Poliisit ihmeissään: ”Pellolla kasvoi rahaa”

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisipartio on joutunut merkilliseen tilanteeseen, kun he huomasivat yllättäen valtavan määrän käteistä rahaa vilkkaan Route 23 -moottoritien varrella olevalla pellolla. Seteleitä oli niin paljon, että niitä leijaili myös ilmassa.

– Siellä oli niin paljon käteistä rahaa, että näytti siltä että pelto olisi kasvanut rahaa. Pidämme tarkan rahasumman toistaiseksi salaisuutena, mutta voin kertoa että se on viisinumeroinen summa, Delawaren poliisipäällikkö Russ Martin kertoi WBNS-TV:n haastattelussa.

Columbusin kaupungin pohjoispuolella sijaitsevalta alueelta saatiin lopulta talteen yli 10.000 dollaria käteistä, kun poliisit metsästivät pellossa ”kasvaneita” seteleitä tuntikausien ajan. Parhaillaan viranomaiset yrittävät selvittää liittovaltion poliisi FBI:n kanssa mistä rahat olivat ilmestyneet ja kenelle ne kuuluvat. Toistaiseksi kukaan ei ole ilmoittautunut rahojen omistajaksi.