Maailman pienin mies yksivuotiaan kokoinen – pituutta 59 senttiä

Ohhoh! · Stara.fi

Maailman lyhimmäksi mieheksi tullaan pian vahvistamaan 17-vuotias Junrey Balawing. Hän saa ennätyksen virallisesti nimiinsä tullessaan täysi-ikäiseksi 12. kesäkuuta. Balawing on peräti kuusi senttiä lyhyempi kuin edellinen ennätyksenhaltija.

Filippiiniläinen Junrey Balawing ei ole kasvanut lainkaan pituutta yksivuotispäivänsä jälkeen. Katso kuva miehestä tästä tai tästä. Poika tarvitsee koko ajan äitinsä apua arkisissakin askareissa. Hänellä on vaikeuksia kävellä ja seistä, mutta tuleva ennätystitteli saa teinipojan kuitenkin iloitsemaan.

– Olisi todella coolia olla maailman pienin mies, Junrey Balawing kertoi The Sun -lehdelle.

Guinnessin ennätyskirjan tarkastajat ovat nyt ilmoittaneet Balawingille, että he saapuvat mittaamaan hänen pituutensa heti kun hän täyttää 18 vuotta. Siitä eteenpäin hän tulee mitä todennäköisimmin olemaan maailman lyhin mies kunnes vielä lyhyempi täysi-ikäinen jostain päin maailmaa löytyy.