Epäonninen ryöstäjä mokasi nolosti kesken keikan – katso

Ohhoh! · Stara.fi

Verkosta löytyy runsaasti valvontakameroiden kuvaamaa materiaalia, jossa nähdään sekä onnistuneita että epäonnistuneita ryöstöjä. Ryöstäjilläkään ei nimittäin aina ole ammatillisesti hyvä päivä, mikä käy ilmi myös tuoreesta amerikkalaisesta videosta.

Erään huoltoaseman valvontakamera tallensi nimittäin tapauksen, jossa ryöstäjällä oli hieman epäonnea. Hän oli sisään astellessaan piilottanut kasvonsa kangasmaskilla, mutta jostain ihmeen syystä hän kiskaisi maskin pois juuri kun oli astelemassa kassalle. Samalla miehen kasvot paljastuivat selkeästi valvontakameralle.

Kaiken lisäksi miehellä oli ongelmia saada maskia takaisin kasvoilleen, ja usean tuloksettoman yrityksen jälkeen hän näytti olevan jo poistumassa huoltoasemalta, kun hän kuitenkin sai kuitenkin maskin kasvoilleen – tosin aivan liian myöhään.