Idols-Lotta Sandholm iloitsee: ”Jone Nikula pyysi anteeksi”

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevasta Idols-kilpailusta tunnetuksi tullut ja semifinaaleihin tiensä laulanut Lotta Sandholm voi olla seuraava Idols-voittaja. Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi ohjelman tähdet ja tiedusteli heidän kuulumisiaan semifinaalin jälkeen.

Espoolainen laulajatar opiskelee nykyisin Vaasassa. Ensimmäisen semifinaalin jälkeen neitokaisen tunnelmat olivat menestyksestä huolimatta hieman haikeat.

– Tuntuu tosi haikealta kun yksi tippui, mutta itse olen erittäin tyytyväinen kun pääsin jatkoon. Tuntuu että en ole vielä valmis tähän kilpailuun, vaan vielä pitää saada olla mukana vähän, niin olen iloinen. Tuntui mahtavalta. Se oli kyllä paras esitys tähän mennessä koko skabassa. Se mun mielestä meni hyvin, ja fiilis oli hyvä, Lotta Sandholm kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

Samalla Lotta iloitsi myös siitä, että tuomarien aikaisemmat epäilykset vaikuttivat semifinaalin myötä hälvenneen.

– Jone pyysi anteeksi että hän on epäröinyt. Se tuntui kyllä tosi hyvältä, koska mä tiedän että mä pystyn tähän ja sen mä halusin näyttää. Sen mä ilmeisesti nyt tein. Hyvä, Lotta fiilisteli.

Samalla Lotta kertoi aikovansa viedä vielä opintonsa loppuun laulumenestyksestä huolimatta. Hän kehui myös ryhmän yhteishenkeä Idols-talossa. Ruokamaisterin tittelin sai Jusu hänen aurajuusto-lasagnettestaan.